fbpx

One

Question a Day

Elke dag een inzicht

Elke dag even stilstaan bij jezelf. In een ideale wereld deden we dat allemaal automatisch.

Het zou ons veel rust, bewustwording en zelf inzicht opleveren.

De praktijk wijst echter uit dat het lastiger is dan het lijkt om elke dag 5 minuutjes bij je gevoel, je gedachten, je lichaam of je patronen stil te staan.

Ik vroeg me af, hoe ik dit voor jou nu zo simpel mogelijk kan maken en het antwoord ligt eigenlijk voor de hand: vragen stellen is, als coach, mijn beroep, dus ik ga je elke dag één vraag stellen! Dit dwingt je als het ware om even na te denken, om even stil te staan, om even bewust te zijn. De vragen zijn niet moeilijk, maar misschien soms wel confronterend of juist leuk!

Bonus: bij sommige vragen zit een video met wat extra informatie, motivatie of inspiratie.

Doe je mee?

Je krijgt 7 dagen lang, elke dag een vraag. Dit kost je slechts 5 minuten per dag. Je mag de vraag natuurlijk voor jezelf beantwoorden, opschrijven, met je vrienden delen, op social media bespreken of met mij delen (via de mail). Alles mag, niks moet. De week sluiten we samen af met een webinar ‘Bewuster leven’ op 12 april. Deelname is gratis!

Reacties vorige editie:

‘Ik kijk elke keer uit naar je vraag!’

‘Oef, de vragen zijn soms confronterender dan ik had gedacht, maar juist daarom heel zinvol.’

‘Zo simpel, maar ik zie echt heel helder een patroon van stress dat ik nu echt kan gaan doorbreken.’

‘Het webinar was echt een goeie aanvulling, nu kan ik echt stappen gaan zetten, dank je wel!’

 

 

Webinar ‘Bewuster leven’

Goed, dan zitten die 7 dagen erop en ‘moet je het weer zelf doen’. Ik hoop dat je na die week geïnspireerd bent om daadwerkelijk bewuster te leven, vaker stil te staan en daardoor misschien wel in beweging te komen doordat je meer inzicht hebt in jouw patronen. Om je toch nog een eindje op weg te helpen organiseer ik op dag 8 een webinar (ook gratis!), waarin ik je nog meer ga vertellen over bewuster leven. Over patronen die stress opleveren en hoe je stappen kunt zetten om die patronen te doorbreken.

Alles op een rijtje:

  • Deelname is gratis
  • 5 t/m 11 april elke dag een vraag
  • 12 april om 19:30 Webinar ‘Bewuster leven’

Meld je hieronder direct aan!

Op de hoogte blijven? Op social media delen we nog veel meer inspiratie en motivatie! Volg ons: