fbpx

Ons aanbod

Check hieronder ons huidige aanbod.

hardlopen tegen stress

Connect & Run:

Hèt online hardloop programma, waarbij je begeleiding van je coach Goudje krijgt tijdens het (rustig) hardlopen. Je leert beter te luisteren naar je lichaam, je leert je grenzen aan te voelen, beter adem te halen en uiteindelijk hou je het hier op een duurzame manier langer vol. En wie weet krijg je er nog plezier in ook (je zal niet de eerste zijn!). Voor wie: voor iedereen die graag (weer) in beweging wil komen, meer ontspanning wil ervaren door beweging, maar het lastig vindt om dit zelfstandig vol te houden.

online coach stress

Break Free – Online coaching:

Run Free Online is het online zusje van coachpraktijk Run Free Groningen. Waarbij we individuele, mentale coaching bieden in Groningen, bij burn-out, depressie en angst. En dit doen we altijd buiten. Omdat we zien dat onze methode echt werkt, hebben we al onze kennis en ervaring het in een online programma gestopt. In 10 weken ga je werken aan het doorbreken van je patronen, je gaat met stress breken en je komt mentaal én fysiek in beweging. Dit kun je helemaal in je eigen tijd doen en anoniem als je wilt. Je krijgt Connect & Run erbij, zodat je ook aan je fysieke gezondheid en je zelfvertrouwen gaat werken, bovendien reduceer je direct stress tijdens het (rustige) hardlopen. Voor wie? Voor iedereen die merkt dat ze/hij de grip over het leven dreigt kwijt te raken, als je veel stress ervaart, als je al even aan het herstellen bent van een burn-out of voor als je die burn-out wilt voorkomen.

hardlopen tegen stress

Run Free! Ontspannen (door) hardlopen:

Een e-boek over hardlopen, maar eigenlijk over zoveel meer dan hardlopen: prestatiedrang (en hoe je daar vanaf komt), zelfliefde, ademhaling, leven in het hier & nu en je mentale gezondheid. In dit boek vind je veel informatie, maar vooral inspiratie en motivatie om echt de drempel van je voordeur uit te stappen. Daarnaast vind je super veel praktische opdrachten die je inzicht geven en in beweging zetten. Voor wie? Voor iedereen die (weer) in beweging wil komen en nu eens niet de nadruk wil leggen op prestatie (presteren moet je namelijk al genoeg in je leven), maar plezier en ontspanning willen halen uit sport.