fbpx

Bedankt voor het downloaden!

In je mailbox vind je het e-book, vergeet niet je spam te checken. Veel leesplezier.

Wil je meer weten en op de hoogte blijven? Check mijn podcast of volg me op Instagram. Hier vind je alle informatie over het 10 weekse online coach programma ‘Break Free’ waarin je echt aan de slag gaat met het doorbreken van patronen die stress veroorzaken en beter leert omgaan met stress.

Bekijk hieronder de video voor meer informatie:

 

Op de hoogte blijven? Op social media delen we nog veel meer inspiratie en motivatie! Volg ons:

gratis trainingsschema voor beginners

Connect & Run is me heel goed bevallen! Ik kom er echt mee tot rust en ‘uit mijn hoofd’. Ook vind ik de hardlooptips heel handig. Eerder vond ik hardlopen vooral heel zwaar, maar nu lukt het me om relaxter te lopen, mijn conditie is verbetert en ik heb daadwerkelijk lol is het hardlopen. Hierdoor houd ik het ook op de lange termijn vol. Echt een aanrader!

Lorraine