fbpx
beter slapen

Slecht slapen heeft enorm veel invloed op hoe je je voelt: mentaal en fysiek. Ik kan het weten, want ik sliep lange tijd heel slecht. Ik probeerde van alles, maar niets leek te helpen. Totdat ik toch een aantal ontdekkingen deed die me wel helpen. In de ze mini masterclass (gratis en voor niets!) deel ik een aantal inzichtendie jou ook kunnen helpen.

Meld je snel aan:

Ps: check vooral ook even mijn online cursus Sleep Like a Baby, want hierin vind je nog veeeeeel meer info, inzichten en advies dat WEL helpt!

gratis trainingsschema voor beginners

Je coach

Hoi, ik ben Goudje, psycholoog, coach en running therapeut van Run Free Online. 

Zoals gezegd sliep ik lange tijd heel slecht, dit zorgde voor veel stress en vermoeidheid die ik niet kon gebruiken. Niet alleen ik, maar ook veel van de mensen die ik in het dagelijkse leven coach (in mijn 1 op 1 coaching in mijn adnere bedrijf Run Free Groningen) slapen heel slecht. Ik ging op een persoonlijke en professionele zoektocht en ik kan je zeggen: het leven is stukken leuker en gezonder als je voldoende en goed slaapt. Neem dat van mij en mijn klanten aan! 

Op de hoogte blijven? Op social media delen we nog veel meer inspiratie en motivatie! Volg ons: