fbpx

Break Free – online cursus

Bij stress en burn-out (-preventie of -herstel)

online coach stress

‘Deze cursus is precies wat ik nodig had. Ik voel me 100x beter, fysiek en mentaal. Voorheen ging ik altijd over mijn grenzen heen, nu weet ik ze veel beter aan te voelen. Een tijdje geleden vond ik alles spannend, maar nu kan ik weer genieten van kleine dingen. De zorg over mijn dochter gaat weer veel beter en ik voel me weer meer mezelf. Ik ben er nog niet en de cursus was af en toe best confronterend, maar dat is precies wat ik nodig heb. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst!’

Lisa

Oud deelnemer

Symptoombestrijding is fijn, maar kortdurend. Break Free biedt duurzame hulp die je helpt de kern aan te pakken.

(Te) veel stress werkt belemmerend

Door veel stress voel je je:

 • Beklemd
 • Klein en onzeker
 • Gestrest om de kleinste dingen
 • Geïrriteerd en geagiteerd
 • Moe, heel erg moe
 • Alsof je de controle kwijt bent
 • Ongelukkig of somber of zelfs gevoelloos
 • Grenzeloos

1: Je bent zeker niet de enige en 2: Dit zijn symptomen van burn-out.

Als je je zo voelt, dan

Wil je waarschijnlijk niets liever dan je weer vrolijk, energiek en rustig voelen, toch? Je wilt dat de mist in je hoofd plaats maakt voor een heldere blauwe lucht en dat de druk van je schouders en borst verdwijnen. Je wilt weer genieten van kleine dingen en in het moment leven.

Kortom, je verlangt naar:

» Rust

» Energie

» Vrijheid

» Blijheid

» Balans

De oplossing

De oplossingen zitten in een aantal zaken:

 • Je bewust worden van het feit dat het niet goed gaat op dit moment en dit accepteren.
 • Begrijpen wat er gebeurt in je lichaam en je hoofd.
 • Weer contact maken met je lichaam en weer kunnen luisteren naar je gevoel.
 • Een positievere mindset ontwikkelen, over jezelf en in het algemeen.
 • Meer in het hier en nu leven, zen zijn en je energiek voelen.
 • Jezelf weer leren kennen en weer van jezelf houden.

Maar hoe doe je dat en waar begin je?

We ontwikkelden een online coach programma dat alle bovenstaande aspecten behandelt: Break Free. Goudje is de coach, zij is psycholoog, running therapeut en burn-out coach. Al haar kennis en ervaring als coach heeft ze verzameld in dit online programma. Zodat jij stap voor stap en doeltreffend kunt werken aan een stressvrijer leven, kun herstellen van een burn-out, of een burn-out kunt voorkomen. Je gaat 10 weken aan de slag, op je eigen tempo, gewoon vanuit jouw huis. Super makkelijk! En je zult merken dat je je al snel wat beter zult voelen, doordat je zelf de regie weer in handen krijgt. Je krijgt wekelijks video’s, oefeningen en opdrachten rondom de thema’s:

 • Stress (wat is het, hoe herken je het?)
 • Luisteren naar je lichaam
 • Mindset
 • Aandacht en adem
 • Zelfliefde

En daarnaast ga je fysiek aan de slag met rustig hardlopen (als je wilt!). Dit laatste omdat hardlopen een bijzonder snelle en laagdrempelige manier is om stress te reduceren, je beter te voelen en je sterker te voelen, mentaal en fysiek. Het uitiendelijke doel: meer balans.

Alleen of met individuele coaching

De één vindt het fijn om echt alleen en anoniem aan de slag te gaan, de ander heeft daarnaast behoefte aan individuele aandacht. Ben jij die eerste, kies dan voor Break Free Basis. Voor iedereen die ook een individuele coachsessie wil is er Break Free PLUS, dan krijg je er een online coach sessie met Goudje bij. Daarnaast is er elke week de mogelijkheid om een online coachsessie bij te boeken, voor wie daar toch behoefte aan heeft.

 Break Free Basis

✅Elke week een informatieve en inspirerende video les
✅Een uitgebreid werkboek
✅Veel opdrachten en oefeningen
✅Connect & Run, online begeleiding tijdens het hardlopen
✅Altijd de mogelijkheid om al je vragen   te stellen
✅+Bonusmateriaal in de vorm van bijvoorbeeld meditaties en ‘mini coach podcasts’
✅Onbeperkte toegang

Eenmalige kosten: 199,-

Break Free PLUS

✅Elke week een informatieve en inspirerende videoles
✅Een uitgebreid werkboek
✅Veel opdrachten en oefeningen
✅Connect & Run, online begeleiding tijdens het hardlopen
✅Altijd de mogelijkheid om al je vragen te stellen
✅Onbeperkte toegang
✅+Bonusmateriaal in de vorm van bijvoorbeeld meditaties en ‘mini coach podcasts’

PLUS: Individuele coachsessie met Goudje

Eenmalige kosten: 249,-

Telefonische intake

Vraag je je af of Break Free Online coaching bij jou en jouw situatie past, weet je niet welk pakket je moet kiezen of heb je andere vragen? Plan dan een telefonische intake in. In 15 minuten bespreken jouw vragen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Reviews*****

Myrthe: ‘Ik vind de wekelijkse video’s erg waardevol: Goudje heeft veel kennis en praat op een rustige en fijne manier. Ze legt totaal geen druk op je en er is veel herkenning’

 

Esther: ‘De opdrachten uit de video’s en het werkboek geven me veel inzicht en herkenning. Soms is dit best confronterend, maar dat is juist goed, want zo merkte ik dat ik de regie en controle al heel snel terug begon te krijgen en dat was ik zolang kwijt!’

 

Karo: ‘Ik koos voor het PLUS programma, zodat ik een 1-op-1 coachsessie had met Goudje. Samen konden we ons verdiepen in de dingen waar ik specifiek tegen aan loop. Ik kreeg tips en adviezen, maar ik voelde me vooral begrepen en gezien.’

 

Marjan: ‘Ik ben blij dat het hardloopprogramma Connect & Run er ook bij zit, dit is echt een aanvulling. Zo heb ik nog veel beter leren luisteren naar mijn lichaam. Bovendien reduceer ik zo stress en hoewel ik totaal niet sportief was (of ben haha), heb ik echt plezier gekregen in het hardlopen. Wie had dat gedacht?’

 

Lisa: ‘Het hele programma is laagdrempelig en alles mag en kan op je eigen tempo. Dat is fijn en makkelijk, want ik wilde altijd alles perfect doen en zo snel mogelijk. Dat maakte me ziek. Nu luister ik veel beter naar mijn lichaam, mijn gevoel en mijn behoeftes en dat is voor mezelf, maar ook mijn gezin veel beter!’.

online coach stress

Je online coach:

Ik ben Goudje. Je online coach, zowel op het mentale vlak, als bij Connect & Run. Ik ben nuchter, praktisch, maar ik kom wel graag tot de kern. Elke week ontvang je video’s waarin ik je informeer, motiveer en inspireer. Ik heb een achtergrond in de psychologie en naast online coach, ga ik elke dag naar buiten met mensen die last hebben van burn-out, depressie en/of angstklachten. Ik heb veel ervaring en durf te zeggen dat ik ook veel successen boek met de mensen die ik coach. Naast de kennis en ervaring die ik heb als coach, heb ik ook zelf de nodige dingen meegemaakt: zo ben ik hersteld van een depressie en belandde ik bijna in een burn-out. Dat laatste kon ik afwenden met hulp van een coach en de ervaring die ik al had met depressie.

In het Break Free programma wil ik je motiveren om echt zelf aan de slag te gaan, want alleen kennis vergaren heeft geen zin. Je weet het misschien allemaal al wel, maar je moet gaan voelen en doen! Ik wil dat je echt voor jezelf gaat kiezen en zonder druk aan jezelf durft te gaan werken. Ik zal al je vragen met liefde beantwoorden en als je individuele hulp (een extra coachsessie) nodig hebt, dan ben ik er voor je.

Klik voor Break Free Basis:

Klik voor Break Free PLUS

Hoe werkt Connect & Run?

Connect & Run is het online hardloopprogramma van Run Free Online. Break Free zou niet compleet zijn zonder (de optie) om ook fysiek aan dee slag te gaan, helemaal op jouw tempo, om zo uit je hoofd en in je lijf te komen. Connect & Run in het kort:

 • 10 sessies + een handig en realistisch trainingsschema.
 • Motivatie, inspiratie en informatie tijdens het hardlopen
 • Geen prestatiedoelen, wel duurzaam resultaat
 • Meer ontspanning tijdens én na het hardlopen

Lees hier echt alles over Connect & Run.

“Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen”

Break Free Basis:

Break Free PLUS

Telefonische intake

Heb je vragen, wil je weten of Break Free online coaching bij jouw situatie past of wil je gewoon even kennismaken? Dat kan!

Laat je telefoonnummer achter, laat weten welk eerst volgende dagdeel je beschikbaar bent en ik doe je een voorstel om even te bellen. Stel alvast kort je vraag, dan kan ik het gesprek eventueel voorbereiden. Een telefonische intake is gratis en vrijblijvend en duurt maximaal 15 minuten.

Stel je je vraag liever direct via de de mail, dat kan natuurlijk ook!

4 + 7 =