fbpx

Break Free – het online coachprogramma

Bij stress en burn-out (-preventie of -herstel)

online stress coach

Break Free Basis

 

10 weken online video coaching

+ Een werkboek vol oefeningen en opdrachten

+ Connect & Run

+ Onbeperkt toegang

+ Je energie, rust, vrijheid, blijheid en balans terug

199,-  Slechts: 99,-

Break Free PLUS

 

10 weken online video coaching

+ 1 op 1 coachsessie met Goudje

+ Een werkboek vol oefeningen en opdrachten

+ Connect & Run

+ Onbeperkt toegang

+ Je energie, rust, vrijheid, blijheid en balans terug

249,-  Slechts: 149,-

Spring in de wei.

Zo’n lammetje dat door het verse, groene lente gras huppelt. Vol energie en levensvreugde. Ik denk dat we ons allemaal wel zo willen voelen, toch?

Opgebrand?!

Wanneer je je gestrest en opgebrand voelt, wil je maar één ding: zo snel mogelijk hersteld zijn. Je beter voelen, vol energie en zonder zorgen. Maar als je veel stress of zelfs burn-out symptomen ervaart dan herken je je wellicht in onderstaande situaties:

 • Je hebt weinig tot geen energie. Hierdoor zit je nogal eens te ‘lummelen’ op je werk, waar je je dan weer schuldig over voelt. Een vicieuze cirkel, want zo rust je niet echt uit, maar er komt ook weinig uit je.

 • Vroeger was je spontaan en gezellig, was niks te gek. Nu heb je nergens zin in, voel je je vaak onzeker en blijf je liever thuis uit angst dat je mezelf weer voorbij loopt of in paniek raakt.

 • Je bent vaak boos en geïrriteerd. Je lontje is extreem kort.

 • Als je de kans hebt om te ontspannen, bijvoorbeeld met een boek op de bank, lukt het niet. Slapen gaat lastiger en je voelt je super onrustig.

 • Ik heb het gevoel dat ik nooit meer de oude word, maar misschien weet je ook niet zo goed wie die oude jij dan eigenlijk was. En of je daar nog wel naar terug wilt.

 • Elke dag moet je honderd-en-één dingen van jezelf, maar dit lukt niet (meer). Bovendien vraag je je steeds vaker af waarom je dat allemaal moet. Maar als je dit alles niet doet, voel je je onrustig en onproductief.

 • Voelen? Je voelt juist helemaal niks! Behalve een soort alles overheersende vlakheid.

Allereerst wil ik je zeggen: wat super rot voor je! En ook: ik snap wat je doormaakt en ik weet ook dat het anders kan, dat het beter kan!

Laat mij je helpen

Elke dag een vraag

Als je echt bereid bent om aan de slag te gaan met je mentale gesteldheid en je open wilt stellen. Als je bereid bent om de kern van je issues aan te pakken en verder wilt gaan dan symptoombestrijding: lees dan even verder.

Ook voor jou is het mogelijk om je weer beter en energiek te voelen. Om rust in je hoofd en ruimte in je lijf te voelen. Om je vrij en blij te voelen. Om in balans te zijn. Om als een lammetje door een weide te huppelen 😉🌼.

>> Ruimte

>> Rust

>> Vrijheid

>> Blijheid 

>> Balans

Met Break Free, de online cursus

 • leer je jezelf weer kennen.
 • Leer je weer ontspannen, hoe moeilijk je dat ook vindt.
 • Je leert weer contact te maken met je lichaam en je gevoel.
 • Dat is handig, want zo leer je direct je grenzen te bewaken.
 • Ook gaan we, samen, aan de slag met je hoofd: dat gepieker, waar je nerveus en angstig van wordt, moet afgelopen zijn.
 • En daar ga je direct lekkerder van slapen.
 • Om elke dag weer energiek en vrolijk wakker te worden.
 • Tot slot: je gaat jezelf weer ontdekken en jezelf weer leuk vinden. Sterker nog: je wordt weer een leukere en vrijere versie van jezelf.

Oh en dan vergeet ik nog iets: je gaat niet alleen mentaal in beweging komen, maar ook fysiek. Doormiddel van hardlopen. Zodat je weer leert huppelen, op een fijne manier.

Goudje Haadsma: je online coach

online coach stress burn-out

Ik zal mijn uitgebreide CV voor me houden, maar voor nu is het belangrijk om te weten: ik ben een ervaren burn-out coach en psycholoog. Naast deze online coaching, geef ik ook offline 1 op 1 coaching. Buiten, wandelend en hardlopend. Pratend en nadenkend en voelend. Soms serieus en beladen, maar vaak met een grapje. Mijn 1 op 1 coaching in de buitenlucht wordt als heel effectief ervaren en er worden echt prachtige resultaten geboekt. Maar deze resultaten kun je ook behalen vanuit je eigen fijne huis of tuin. Goed om te weten: naast ervaring als coach, heb ik ook mijn eigen ervaring met depressie en burn-out. Ik weet dus hoe het is om -zacht gezegd- niet lekker in je vel te zitten, om jezelf kwijt te zijn. Toen het niet goed met me ging, kon ik oprecht jaloers naar onbezorgde lammetjes en schaapjes, in een wei kijken. Inmiddels ben ik zelf weer die ‘spring in de wei’ die ik altijd was.

En hoe ziet de Break Free Online cursus eruit?

Dit is een combinatie van videolessen, audio begeleiding bij (rustig!!) hardlopen en een uitgebreid werkboek.

In de videolessen leer je alles over stress, hoe je stopt met piekeren, hoe je beter naar je lichaam gaat luisteren en hoe je jezelf meer gaat waarderen. Stap voor stap. Je hebt de mogelijkheid om daarnaast ook fysiek in beweging te komen doormiddel van ontspannen hardlopen, helemaal op jouw tempo, ook als je (nog) geen conditie of ervaring hebt. En dat werkboek is super waardevol, omdat je zo echt met alle verworven kennis en inspiratie aan de slag gaat. Zo integreer je dit in je dagelijkse leven en blijft het niet bij enkel inspiratie.

En nogmaals: we gaan naar de kern, want met enkel symptoom bestrijding en pleisters plakken schiet je niks op. Duurzaam herstellen en lekker in je vel zitten is het doel.

PLUS

Je kunt ervoor kiezen om het hele programma zelf te doorlopen, lekker vanuit je eigen huis of tuin. Lekker op jouw tijd. Maar wellicht heb je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding. Dan is er Break Free PLUS, daarbij krijg je een persoonlijke coachsessie met mij, ook online natuurlijk.

Op een rijtje:

Break Free Basis

 • Inspirerende en informatieve video lessen
 • Een uitgebreid werkboek vol inzichten en praktische oefeningen
 • Connect & Run: het hardloopprogramma
 • Inzicht in je gevoel, je gedachten, je overtuigingen en je gedrag
 • Bonus materiaal: zoals meditaties, masterclasses en extra informatie in blogs en podcasts.
 • Het belangrijkste: Meer rust, ruimte, vrijheid, blijheid en balans.

199,-  Slechts: 99,-

Break Free PLUS

 • Inspirerende en informatieve video lessen
 • Een uitgebreid werkboek vol inzichten en praktische oefeningen
 • Connect & Run: het hardloopprogramma
 • Inzicht in je gevoel, je gedachten, je overtuigingen en je gedrag
 • Bonus materiaal: zoals meditaties, masterclasses en extra informatie in blogs en podcasts.
 • Het belangrijkste: Meer rust, ruimte, vrijheid, blijheid en balans.
 • PLUS: een online coachsessie met Goudje Haadsma

249,-  Slechts: 149,-

“Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen”

Reviews*****

Myrthe: ‘Ik vind de wekelijkse video’s erg waardevol: Goudje heeft veel kennis en praat op een rustige en fijne manier. Ze legt totaal geen druk op je en er is veel herkenning’

 

Esther: ‘De opdrachten uit de video’s en het werkboek geven me veel inzicht en herkenning. Soms is dit best confronterend, maar dat is juist goed, want zo merkte ik dat ik de regie en controle al heel snel terug begon te krijgen en dat was ik zolang kwijt!’

 

Karo: ‘Ik koos voor het PLUS programma, zodat ik een 1-op-1 coachsessie had met Goudje. Samen konden we ons verdiepen in de dingen waar ik specifiek tegen aan loop. Ik kreeg tips en adviezen, maar ik voelde me vooral begrepen en gezien.’

 

Marjan: ‘Ik ben blij dat het hardloopprogramma Connect & Run er ook bij zit, dit is echt een aanvulling. Zo heb ik nog veel beter leren luisteren naar mijn lichaam. Bovendien reduceer ik zo stress en hoewel ik totaal niet sportief was (of ben haha), heb ik echt plezier gekregen in het hardlopen. Wie had dat gedacht?’

 

Lisa: ‘Het hele programma is laagdrempelig en alles mag en kan op je eigen tempo. Dat is fijn en makkelijk, want ik wilde altijd alles perfect doen en zo snel mogelijk. Dat maakte me ziek. Nu luister ik veel beter naar mijn lichaam, mijn gevoel en mijn behoeftes en dat is voor mezelf, maar ook mijn gezin veel beter!’.

Vragen? Stel ze gerust:

4 + 3 =