fbpx

Connect & KerstRun

decembDoe je mee?

Heb je tijdens kerst ook vaak de behoefte om even een moment alleen te zijn, of juist om even naar buiten te gaan, frisse lucht te happen en een beetje te bewegen?

Doe dan gezellig mee met de virtuele Connect & KerstRun.

En nee: je hoeft niet zo snel mogelijk of zo ver mogelijk en je hoeft ook niet ‘je kerstdiner eraf te lopen’… Je doet gewoon mee voor de fun, voor de ontspanning en om even bij te tanken. En hoewel je alleen loopt, loop je toch met elkaar, want er zullen vele anderen de speciale virtuele Connect & KerstRun lopen.

We gaan terugkijken, om ons heen kijken en vooruit kijken tijdens het lopen.

Wat?

🎄Voor slechts 5,- doe je mee en het werkt super simpel:

🎄Op 24, 25 of 26 december trek je je hardloopschoenen aan;

🎄Log je in op je account (je krijgt dit alles toegestuurd nadat je besteld hebt)

🎄Plug je je oordoppen in je telefoon en druk je op play;

🎄En je bent klaar om te gaan!

🎄Tijdens het (rustige) hardlopen word je begeleid door Goudje, je online coach. Je krijgt kerstige opdrachten en ze motiveert je.

Wat moet je verder weten?

☃️Iedereen kan mee doen: er is een ‘beginners’- en ‘gevorderde’ versie.

☃️Enthousiast over de Run Free methode? Na de run krijg je een kortingscode voor Connect & Run om het jaar sportief en ontspannen te beginnen.

☃️‘Ren allen tezamen’, deel je loopvreugde op instagram:  en tag mij: @goudje_runfree

FAQ

Loop je op tijd?

Nee, zeker niet. Je wordt dus ook niet getrackt en je hoeft ook niet een speciale afstand of bepaald parcours te lopen. Je mag lopen waar en wanneer je wilt tijdens 24,25 en 26 december. Wel belangrijk: de begeleiding voor het hardlopen en alles erom heen, duurt ongeveer 36 minuten, zolang ben je dus van huis. Dit is inclusief ademhalingsoefeningen, warmlopen en natuurlijk het hardlopen zelf!

Moet ik al een bepaalde afstand kunnen lopen?

Nee hoor, je mag gerust lekker wandelen tussendoor. In de ‘beginners’ versie hoor je om de 2 minuten een piepje, zodat je weet wanneer je mag hardlopen en mag wandelen. Het is geen wedstrijd!

Krijg ik een medaille?

Nee! Maar wel mijn eeuwige eer en respect en dank. Lekker duurzaam ook 😉

Ik heb nog nooit hardgelopen, kan ik dan mee doen?

Ja zeker! Vooraf krijg je een instructievideo met wat basis techniek uitgelegd. Bovendien is hardlopen geen rocket science, iedereen kan het. En je kunt altijd tussendoor wandelen.

Ik loop al veel hard, is dit ook voor mij?

Leuk! Ja zeker, ook voor de gevorderde loper is er een versie, je hoort dan geen piepjes en kunt, als je wilt, de hele weg gewoon hardlopen. Het is wellicht juist eens een andere manier van lopen.

hardlopen tegen stress