fbpx
hardlopen tegen stress

» Minder stress

» Een goede conditie

» Een sterk lichaam

» & een sterke mind

Pssst: Dankzij Sandra betaal je geen 29,50, maar slechts 24,50!!

  • Wil je beginnen met hardlopen, maar weet je niet hoe?
  • Of wil je juist op een andere manier leren hardlopen, zodat je het makkelijker en langer volhoudt?
  • Wil je leren ontspannen doormiddel hardlopen?
  • Vind je hardlopen zwaar en houd je het niet goed vol?
hardlopen leren start to run

Hi, ik ben Goudje, je online hardloopcoach!

“Hardlopen draagt bij aan een stressvrij, gezond en mindful leven, maar je moet wel weten hoe je dat precies aanpakt. Daarom ontwikkelde ik Connect & Run, een simpele en laagdrempelige manier om te ontspannen (door) hardlopen. Ik begeleid je, doormiddel van audio, tijdens het hardlopen. Jij hoeft dus alleen je schoenen aan te trekken en over de drempel te stappen!”

Pssst: Dankzij Sandra betaal je geen 29,50, maar slechts 24,50!!

doen al mee met Connect & Run

Ervaringen:

Connect & Run is me heel goed bevallen! Ik kom er echt mee tot rust en ‘uit mijn hoofd’. Ook vind ik de hardlooptips heel handig. Eerder vond ik hardlopen vooral heel zwaar, maar nu lukt het me om relaxter te lopen, mijn conditie is verbetert en ik heb daadwerkelijk lol is het hardlopen. Hierdoor houd ik het ook op de lange termijn vol. Echt een aanrader!

Lorraine

Goudje heeft een fijne stem en zo blijf ik gemotiveerd. Ik voel me sterker, fysiek en mentaal. En ik ben een paar kilo kwijt, ook fijn!

Carlien

31

Connect & Run in de praktijk:

  • 10 weken
  • 10 audio sessies
  • een handig trainingsschema
  • lessen in een fijne techniek en ademhaling
  • In plaats van 29,50, slechts 24,50!

“Zo wordt hardlopen als mediteren!”

Pssst: Dankzij Sandra betaal je geen 29,50, maar slechts 24,50!!

Meer info

Een info video, een luisterfragment en veelgestelde vragen:

Vraag: Is Connect & Run geschikt voor beginners?

Absoluut! Je kunt Connect & Run inzetten voor elk niveau en dus ook voor beginners. Je begint met een techniek instructie en je bepaalt helemaal zelf op welk tempo je wilt lopen, hoe vaak je wilt wandelen, etc. Uiteraard wordt dit tijdens de sessies precies uitgelegd. Je leert luisteren naar jouw lichaam. Je krijgt ook een beginnersschema dat als handvat kan bieden.

Vraag: Is Connect & Run ook voor de gevorderde loper?

Zeker! Je leert op een ‘andere’ meer ontspannen manier lopen. Merk je dat je vaak vooral bezig bent met presteren of dat je eigenlijk te weinig ontspanning haalt uit het lopen? Connect & Run begeleidt je om meer plezier te halen uit het lopen. Je begint met een techniekinstructie. Tijdens de sessies ligt de nadruk echt op leren luisteren naar je lichaam en niet naar je hartslag meter en je horloge ;).

Vraag: is het een eenmalige uitgave of gaat het om een abonnement?

Je betaalt eenmalig en krijgt dan toegang tot 10 sessies, die je streamt, het gaat dus niet om een abonnement. De sessies kun je bijvoorbeeld wekelijks volgen, je hebt hier onbeperkt toegang toe. Je kunt de sessies afspelen zovaak als je wilt.

Is hardlopen wel gezond?

Hardlopen zou slecht zijn voor je gewrichten en je knieën, hardlopen is een erg blessure gevoelige sport. Deze stellingen krijgen we best vaak te horen. Natuurlijk heb je kans op een blessure als je gaat sporten, maar als je gezond bent (en wilt worden) én je bouwt eht rustig op, dan verklein je de kans op blessures. Blessures komen met name voor als je te hard van stapel loopt, te weinig hersteltijd neemt en niet luistert naar je lichaam. Connect & Run is er juist op gericht dat je beter naar je lichaam gaat luisteren en niet te hard van stapel loopt. Je spieren worden sterker en soepeler, je conditie verbetert en hardlopen is goed voor je hart, longen en hersenen. Daarnaast is rustig hardlopen heel erg goed tegen stress. Lees hier meer over hardlopen en gezondheid.

Vraag: kan ik de audio offline beluisteren?

Ja! Dus ook in een afgelegen gebied of een ver buitenland kun je gewoon hardlopen met Connect & Run.

8 + 6 =