fbpx
Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
149,00
Begin
This programma is currently closed

Break Free

Welkom! Bekijk de video voor alle informatie en instructies of lees hieronder de tekst.

Welkom lieve jij,

Allereerst: wat super dapper en knap dat je hulp zoekt en met jezelf aan de slag gaat. Misschien wil je dit compliment het liefst in de wind slaan, maar ik weet hoe groots en moeilijk deze stap is.

Ik ga je hier heel kort uitleggen hoe Break Free werkt, maar wees gerust, alles is super simpel.

  1. Alleen de video’s bekijken is niet voldoende om je leven te veranderen en aan te pakken, om stress en patronen te doorbreken. Ga dus echt aan de slag met het werkboek en alle adviezen en tips. Lukt dit soms niet? Voel je je soms even niet ok? Dat is ook goed, neem je eigen tijd.
  2. Break Free bestaat uit 5 thema’s en we werken aan elke thema twee weken. De thema’s zijn: Stress, luisteren naar je lichaam, mindset, Adem & aandacht en zelfliefde.
  3. Elke week krijg je een berichtje dat er nieuwe content voor je klaar staat: een video en het bijbehorende deel uit het werkboek (het werkboek heb je overigens ook in zijn geheel ontvangen en vind je hieronder). Daarnaast kun je altijd online vragen stellen, online vragen beantwoorden en kun je, als je wilt een extra online individuele sessie bijboeken.
  4. In je account vind je Connect & Run, het online hardloopprogramma, zodat je ook fysiek in beweging kunt komen. Alle sessies staan voor je klaar, maar ik raad je aan elke week de bijbehorende sessie te doen. Je leert luisteren naar je lichaam, werkt aan je zelfvertrouwen, leert plezier te hebben in beweging in plaats van te bewegen met te veel prestatiedruk. Bovendien verminder je direct stress met RUSTIG hardlopen en heb je fijn een moment voor jezelf.

Heel veel succes en als je vragen hebt, laat het weten! We reageren op werkdagen altijd binnen 24 uur.

Liefs!

online coach stress