fbpx

Connect & Run x Co & Zo

Hardlopen is goed voor je mentale én fysieke gezondheid.

Met Connect & Run leer je in 10 weken op een fijne, ontspannen en gezonde manier hardlopen.

Vanaf 12 tot en met 26 september krijg je alleen via deze speciale Co & Zo link 5,- korting. Je betaalt geen 29,50 maar slechts 24,50 (eenmalig!)

online coach stress

Beginnen met hardlopen én het volhouden: Hoe dan?!

Wanneer je last hebt van een winterdip en/of veel stress ervaart, dan is hardlopen goed voor je. No shit, Sherlock. Maar ja, het is juist dan nogal moeilijk om te beginnen met hardlopen, laat staan het vol te houden.

Geloof me, ik -Goudje- weet er alles van. Nadat ik zelf ontdekte wat voor mij werkte en de nodige research deed, ontwikkelde ik Connect & Run. Een super simpele, maar effectieve online methode om die winterdip en je stress te verslaan. Ik neem je aan de virtuele hand tijdens het hardlopen.

Bij deze nodig ik je uit om mee te doen en jezelf en het hardlopen nog een kans te geven!

Vanaf 12 tot en met 26 september krijg je alleen via deze speciale Co & Zo link 5,- korting. Je betaalt geen 29,50 maar slechts 24,50 (eenmalig!)

In je eigen online omgeving vind je:

 

 • 10 podcasts voor tijdens het hardlopen

Ik, Goudje -running therapeut-, coach en motiveer je zo tijdens het hardlopen. Motiverend en leerzaam.

 • Een trainingsschema.

Het schema is haalbaar en realistisch. Zo leg je de lat niet direct te hoog en is de kans vele malen groter dat je het volhoudt en leuk houdt.

 • Een logboek

Zodat je je voortgang en je proces inzichtelijk houdt. Zo motiveer je jezelf.

 • Een korte video instructie

Je wilt geen blessures oplopen en het is fijn om iets te weten over hardlooptechniek  (spoiler: het is heel simpel, iedereen kan het!).

 • De mogelijkheid om altijd al je vragen persoonlijk te stellen

En ik zal ze zo goed en snel mogelijk beantwoorden!

Vanaf 12 tot en met 26 september krijg je alleen via deze speciale Co & Zo link 5,- korting. Je betaalt geen 29,50 maar slechts 24,50 (eenmalig!)

hardlopen hardloopschema app

Connect & Run

◊ Onbeperkt toegang

◊ Hardlopen wanneer jij wilt

◊ 10 hardloop sessies + 1 wandelsessie

◊ Hardloopschema

◊Hardlooplogboek

Je betaalt eenmalig 29,50 24,50. Je zit dus nergens aan vast!

mensen lopen al met Connect & Run

Connect & Run is me heel goed bevallen! Ik kom er echt mee tot rust en ‘uit mijn hoofd’. Ook vind ik de hardlooptips heel handig. Eerder vond ik hardlopen vooral heel zwaar, maar nu lukt het me om relaxter te lopen, mijn conditie is verbetert en ik heb daadwerkelijk lol is het hardlopen. Hierdoor houd ik het ook op de lange termijn vol. Echt een aanrader!

Lorraine

Herken je je in het volgende?

‘Je weet dat hardlopen goed voor je mentale en fysieke gezondheid is, maar het lukt je maar niet te beginnen of het vol te houden.’

‘Je wilt gewoon fitter worden’.

‘Je bent al  1001 keer begonnen, maar houdt het nooit vol.’

‘Je vindt hardlopen zwaar en moeilijk vol te houden.’

‘De sportschool is niets voor jou: niet leuk, niet prettig en te duur.’

 • Met Connect & Run houdt je het beter en makkelijker vol.
 • Je wordt tijdens het rennen  gecoacht door ervaren running therapeut Goudje Haadsma
 • Je leert hoe je op een ontspannen manier kunt hardlopen.
 • Je leert een fijne techniek.
 • Je leert te letten op je ademhaling en je wordt niet gepusht om zo snel of zo ver mogelijk te gaan.
 • Gewoon lekker, jouw tempo, jouw tijd, jouw manier.

Oh en je leert je lichaam echt beter kennen. Door hard te lopen maak je allerlei fijne hormomen aan die ervoor zorgen dat je : minder gestresst bent (endorfine), meer zelfvertrouwen krijgt (dopamine) en die je gelukkiger maken (serotonine)!

hardlopen leren start to run

Hi, ik ben Goudje, je online hardloopcoach!

“Hardlopen draagt bij aan een stressvrij, gezond en mindful leven, maar je moet wel weten hoe je dat precies aanpakt. Ik ben Goudje, psycholoog en running therapeut. Hardlopen is een perfecte manier om aan je conditie te werken en je mentaal en fysiek sterker te voelen. Daarom ontwikkelde ik Connect & Run, een makkelijke en laagdrempelige manier om te ontspannen (door) hardlopen, snel fit te worden en je conditie te verbeteren. Ik begeleid je, doormiddel van audio, tijdens het hardlopen. De nadruk ligt nu eens niet op prestatiedruk, maar op luisteren naar je lichaam, plezier en ademhaling. Zo hou je het goed vol en wordt het ook echt leuk! Jij hoeft dus alleen je schoenen aan te trekken en over de drempel te stappen!”

Tot en met 26 september krijg je alleen via deze speciale Co & Zo link 5,- korting. Je betaalt geen 29,50 maar slechts 24,50 (eenmalig!)

Wat vinden Connect & Run gebruikers ervan?

Swipe vooral even door de reviews heen!

Eva

Dit was de eerste keer hardlopen na zoveel pogingen en wat was dit fijn 😄 de tijd vloog voorbij en ik voelde me echt ontspannen. Ik ga dit zeker delen en aanraden! Bedankt!!

Lotte, 28

Na je post op Insta toch mijn hardloopkleding aangetrokken en ben ik gegaan. Dank je wel voor de extra motivatie 😊. Sessie drie van Connect & Run vandaag gedaan 💪. Merk dat ik de neusademhaling nog wat lastig vind, maar de instructies tijdens het hardlopen helpen me echt. Blij dat ik Connect & Run heb aangeschaft  😄

Anoniem, 35 jaar

Lopen ging eigenlijk verbazingwekkend. Ik dacht 2 min hardlopen dat gaat nooit lukken maar ging steeds beter. Fijn dat je wijst op de houding van het lopen want ik heb de neiging naar voren te hangen. Na afloop heel voldaan gevoel.

Lorraine, 36

Connect & Run is me heel goed bevallen! Ik kom er echt mee tot rust en ‘uit mijn hoofd’. Ook vind ik de hardlooptips heel handig. Eerder vond ik hardlopen vooral heel zwaar, maar nu lukt het me om relaxter te lopen, mijn conditie is verbetert en ik heb daadwerkelijk lol is het hardlopen. Hierdoor houd ik het ook op de lange termijn vol. Echt een aanrader!

P, 25

Dankzij Connect & Run ben ik nu al 3 keer wezen hardlopen en ik heb er gewoon van genoten! Ben hartstikke een beginner, maar stap voor stap en de drempel laag 💕

Kitty, 40

Vandaag begonnen, trots! Dank je wel voor jouw programma, het was heerlijk (ok al is het best warm 😄)

R, 38

Vandaag weer heerlijk met je gelopen. Je programma bevalt me erg goed, Niet meer over mijn grenzen heen en geen prestatiedruk. Maar heerlijk ontspannen lopen! Ik voel me fitter en gezonder, zo fijn. Thanx 🙏

Meer info

Een info video, een luisterfragment en veelgestelde vragen:

Goudje heeft een fijne stem en zo blijf ik gemotiveerd. Ik voel me sterker, fysiek en mentaal. En ik ben een paar kilo kwijt, ook fijn!

Carlien

31

Tot en met 26 september krijg je alleen via deze speciale Co & Zo link 5,- korting. Je betaalt geen 29,50 maar slechts 24,50 (eenmalig!)

Vraag: Is Connect & Run geschikt voor beginners?

Absoluut! Je kunt Connect & Run inzetten voor elk niveau en dus ook voor beginners. Je begint met een techniek instructie en je bepaalt helemaal zelf op welk tempo je wilt lopen, hoe vaak je wilt wandelen, etc. Uiteraard wordt dit tijdens de sessies precies uitgelegd. Je leert luisteren naar jouw lichaam. Je krijgt ook een beginnersschema dat als handvat kan bieden.

Vraag: Is Connect & Run ook voor de gevorderde loper?

Zeker! Je leert op een ‘andere’ meer ontspannen manier lopen. Merk je dat je vaak vooral bezig bent met presteren of dat je eigenlijk te weinig ontspanning haalt uit het lopen? Connect & Run begeleidt je om meer plezier te halen uit het lopen. Je begint met een techniekinstructie. Tijdens de sessies ligt de nadruk echt op leren luisteren naar je lichaam en niet naar je hartslag meter en je horloge ;).

Vraag: is het een eenmalige uitgave of gaat het om een abonnement?

Je betaalt eenmalig en krijgt dan toegang tot 10 sessies, die je streamt, het gaat dus niet om een abonnement. De sessies kun je bijvoorbeeld wekelijks volgen, je hebt hier onbeperkt toegang toe. Je kunt de sessies afspelen zovaak als je wilt.

Is hardlopen wel gezond?

Hardlopen zou slecht zijn voor je gewrichten en je knieën, hardlopen is een erg blessure gevoelige sport. Deze stellingen krijgen we best vaak te horen. Natuurlijk heb je kans op een blessure als je gaat sporten, maar als je gezond bent (en wilt worden) én je bouwt eht rustig op, dan verklein je de kans op blessures. Blessures komen met name voor als je te hard van stapel loopt, te weinig hersteltijd neemt en niet luistert naar je lichaam. Connect & Run is er juist op gericht dat je beter naar je lichaam gaat luisteren en niet te hard van stapel loopt. Je spieren worden sterker en soepeler, je conditie verbetert en hardlopen is goed voor je hart, longen en hersenen. Daarnaast is rustig hardlopen heel erg goed tegen stress. Lees hier meer over hardlopen en gezondheid.

Vraag: kan ik de audio offline beluisteren?

Ja! Dus ook in een afgelegen gebied of een ver buitenland kun je gewoon hardlopen met Connect & Run.

Tijdelijk krijg je alleen via deze Co & Zo link 5,- korting. Je betaalt geen 29,50 maar slechts 24,50 (eenmalige betaling)..

Heb je een vraag?

12 + 4 =