fbpx
gratis e-book stress

Alles over stress

Iedereen is wel bekend met stress, heeft er wel eens last van of weet in ieder geval ongeveer wat het is. Maar wat me vaak opvalt is dat we vaak helemaal niet zo goed weten hoe stress voelt, of stress eigenlijk gezond of ongezond is en hoe je op een gezonde manier met stress om kunt gaan. Dus: tijd voor een (GRATISSSS!) e-book ‘alles over stress’.

In het e-book over stress vind je bovenstaande onderwerpen, daarnaast lees je over een heel bekend gevolg van langdurige stress: burn-out en krijg je nuttige tips die je ECHT helpen om minder last te hebben van stress.

Download nu!

online coach stress

Hoi, ik ben Goudje, coach, psycholoog en running therapeut van Run Free Online. In dit e-book leg ik je veel uit over de basis van stress en wat je er tegen kunt doen. Ik schreef het e-book om je te informeren, inspireren en motiveren. In het online coach programma ‘Break Free’ gaan we veel dieper in op je patronen die stress in stand houden en leer je hoe je die patronen kunt doorbreken, in 10 weken. Je gaat mentaal én fysiek aan de slag. Lees er hier alles over.

Op de hoogte blijven? Op social media delen we nog veel meer inspiratie en motivatie! Volg ons: