fbpx
hardlopen tegen stress

Review

Ben je tevreden? Laat dan een review achter, zo help je anderen om ook op de Run Free manier te gaan hardlopen. Heel erg bedanktsmile

4 reviews for Connect & Run

 1. Marieke van der Kooi (geverifieerde eigenaar)

  Hardlopen met Goudje van Connect & Run heeft mij in drie lessen al mijn plezier in hardlopen terug gegeven! Ik heb een tijdje geen plezier meer gehad in hardlopen, omdat het voor mij gelijk stond aan ‘moeten/willen presteren’. Ik moest van mezelf steeds verder, sneller en vaker hardlopen, anders was ik niet tevreden. Dat gevoel ging knagen en ik ben daar aan gaan werken met Connect & Run. Ik leer nu te luisteren naar mijn lichaam, eerder op te merken wanneer het zwaarder wordt en daarop anticiperen, waardoor ik niet meer in ‘overdrive’ schiet en de prestatiedrang boven komt. Ik merk dat ik de regie tijdens het hardlopen terug in eigen handen krijg, maar nu op een positieve manier. Het hardlopen is nu weer zo fijn en het plezier komt terug. Bovenal staat ontspanning en toch werken aan je conditie voorop. Heel waardevol!

  • Goudje Haadsma (geverifieerde eigenaar)

   Hi! Wat super fijn om te lezen, dit is precies waar Connect & Run om gaat. Veel plezier met hardlopen 🙂

 2. Serajah (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijk om een prestatie te leveren zonder te moeten presteren. Fijne motivatie, zonder druk om sneller, langer en harder door te gaan. Dat gaat namelijk al vanzelf!

 3. Minke van der Zwan (geverifieerde eigenaar)

  Ik had altijd een hekel aan hardlopen, maar ik weet dat het heel goed voor je is, zowel lichamelijk als geestelijk. Meerdere malen ben ik begonnen maar vroeg mezelf dan steeds weer na 10 minuten hardlopen af wat ik mezelf in godsnaam aan deed. Door Goudje ben ik het zelfs leuk gaan vinden en leer ik minder streng te zijn voor mezelf waardoor ik het veel langer kan volhouden.

  • Goudje Haadsma (geverifieerde eigenaar)

   Wat een super leuke reactie en wat goed dat je het zelfs leuk begint te vinden. En je doet het helemaal zelf :). Heel veel succes met het hardlopen!

 4. Dionne Timmers (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben heel blij met deze sessies! Heb er nu 3 gedaan en merk dat ik op een andere, meer ontspannen manier leer hardlopen. En de ademhalingstechniek gebruik ik ook op andere momenten in de dag. Goudje levert wat ze belooft! Ik vind het echt een aanrader!

  • Goudje Haadsma (geverifieerde eigenaar)

   Dank je wel! Veel succes en plezier met het hardlopen 🏃🏼‍♀️

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Feedback

Deze informatie kunnen wij goed gebruiken om Connect & Run te blijven verbeteren. De informatie wordt anoniem behandeld.

Feedback formulier

10 + 15 =