fbpx
  • Stap 1 👟 50% 50%

Je winkelwagen is momenteel leeg.

Terug naar winkel

deelnemers gingen je al voor!

Ervaringen van Connect & Runners:

Connect & Run bevalt me super goed! Ik kom er echt door tot rust en ‘uit mijn hoofd’. Ook vind ik de hardlooptips heel handig. Eerder vond ik hardlopen vooral heel zwaar, maar nu lukt het me om relaxter te lopen, mijn conditie is verbetert en ik heb daadwerkelijk lol is het hardlopen. Hierdoor houd ik het ook op de lange termijn vol. Echt een aanrader!

Lorraine

In 2021 was mijn goede voornemen weer eens ‘sportiever worden’. Voor het eerst kan ik zeggen dat ik het heb volgehouden dankzij Connect & Run. In december 2021 ben ik nog steeds aan het hardlopen, zelfs met plezier!

M. V.

Nooit gedacht dat ik uit zou kijken naar een rondje hardlopen, maar met Connect & Run heb ik ontdekt dat hardlopen zoveel meer is dan alleen een workout om af te vallen. Ik ervaar meer rust, heb mijn lichaam beter leren kennen en ik heb er dus echt plezier in. Zonder Connect & Run en Goudje was me dit niet gelukt.

S.

Run Free! Het e-book

Wil je nog meer inspiratie, motivatie en achtergrond informatie? Bestel dan nu het e-book Run Free! Ontspannen (door) hardlopen tijdelijk voor maar 4,95. In het e-book vind je lees je alles oere ontspannen hardlopen, waarom hardlopen goed is voor zowel je fysieke als je mentale gezondheid, leer je veel meer over luisteren naar je lichaam, krijg je handvaten om beter met je ademhaling om te gaan en krijg je opdrachten om direct mee aan de slag te gaan.

Bestel nu voor maar 4,95!

Break Free, online cursus bij stress

Ervaar je veel stress en merk je dat je vastloopt? Heb je het gevoel dat je de controle langzaam kwijt raakt? Wil je beter leren omgaan met stress? Wil je meer inzicht in je eigen patronen en hier iets mee doen?

Check dan onze online cursus Break Free. Je leert in 10 weken omgaan met stress, je patronen doorbreken en de controle terug te krijgen. Je gaat werken aan je zelfvertrouwen, je veerkracht en je leert jezelf veel beter kennen. Check alle info hieronder: