fbpx

Ons aanbod

Check hieronder ons huidige aanbod.

hardlopen tegen stress

Connect & Run:

Hèt online hardloop programma, waarbij je begeleiding van je coach Goudje krijgt tijdens het (rustig) hardlopen. Je leert beter te luisteren naar je lichaam, je leert je grenzen aan te voelen, beter adem te halen en uiteindelijk hou je het hier op een duurzame manier langer vol. En wie weet krijg je er nog plezier in ook (je zal niet de eerste zijn!). Voor wie: voor iedereen die graag (weer) in beweging wil komen, meer ontspanning wil ervaren door beweging, maar het lastig vindt om dit zelfstandig vol te houden.

online coach burn-out

Break Free – Online coaching:

Run Free Online is het online zusje van coachpraktijk Run Free Groningen. Waarbij we individuele, mentale coaching bieden in Groningen, bij burn-out, depressie en angst. En dit doen we altijd buiten. Omdat we zien dat onze methode echt werkt, hebben we al onze kennis en ervaring het in een online programma gestopt. In 10 weken ga je werken aan het doorbreken van je patronen, je gaat met stress breken en je komt mentaal én fysiek in beweging. Dit kun je helemaal in je eigen tijd doen en anoniem als je wilt. Je krijgt Connect & Run erbij, zodat je ook aan je fysieke gezondheid en je zelfvertrouwen gaat werken, bovendien reduceer je direct stress tijdens het (rustige) hardlopen. Voor wie? Voor iedereen die merkt dat ze/hij de grip over het leven dreigt kwijt te raken, als je veel stress ervaart, als je al even aan het herstellen bent van een burn-out of voor als je die burn-out wilt voorkomen.

slaap cursus online

Sleep Like a Baby

Slaap je slecht? Dan is deze cursus voor jou. Het rotte van slecht slapen is dat je steeds meer stress krijgt en dus nog slechter gaat slapen. Doorbreek dat patroon maar eens.

In deze korte, maar krachtige online cursus neem je je eigen patroon onder de loep. Ga je aan de slag met adviezen die bij jou passen en leer je alles over slaap. Bijvoorbeeld: beter slapen begint overdag (en hoe je dat aanpakt) en: blauw licht is echt niet de duivel (en hoe het dan wel zit).

Klik op de link, lees meer en begin direct!

hardlopen tegen stress

Run Free! Ontspannen (door) hardlopen:

Een e-boek over hardlopen, maar eigenlijk over zoveel meer dan hardlopen: prestatiedrang (en hoe je daar vanaf komt), zelfliefde, ademhaling, leven in het hier & nu en je mentale gezondheid. In dit boek vind je veel informatie, maar vooral inspiratie en motivatie om echt de drempel van je voordeur uit te stappen. Daarnaast vind je super veel praktische opdrachten die je inzicht geven en in beweging zetten. Voor wie? Voor iedereen die (weer) in beweging wil komen en nu eens niet de nadruk wil leggen op prestatie (presteren moet je namelijk al genoeg in je leven), maar plezier en ontspanning willen halen uit sport.

de burn-out gids herstellen van burn-out

Dé Burn-out Gids

Dit e-book is voor iedereen die last heeft van burn-out (klachten). Als je hiermee kampt, dan wil je niets liever dan zo snel mogelijk herstellen en je weer de oude voelen. MAAR zo makkelijk is het niet.

Waarschijnlijk heb je al tientallen tips gelezen en adviezen proberen toe te passen, maar gaat het herstel je veel te langzaam.

Goudje is burn-out expert en neemt je aan de hand richting herstel van burn-out, want ze weet als geen ander dat herstellen grillig en moeizaam is. Door haar ervaring als burn-out coach en haar kennis als psycholoog weet ze goed uit te leggen hoe dat moet: herstellen van burn-out. Ze vertelt je het eerlijke, echte verhaal. Je krijgt veel oefeningen en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt. Daarnaast vertellen verschillende mensen hun burn-out verhaal, want als je iets nodig hebt in deze moeilijke, eenzame tijd is het: erkenning en herkenning. Bestel het e-book hieronder: