fbpx

Dé Burn-out Gids wijst je de weg naar herstel

boek burn-out gids

🥀Zit je thuis met een burn-out en heb je geen idee wat je nu moet doen?

🥀Voel je je opgebrand, opgejaagd en herken je jezelf niet meer?

🥀Ben je in de war van ALLE informatie die je leest op Google over burn-out en heb je van alles geprobeerd, maar lijkt niks echt te werken?

🥀Wil je dat die rottige burn-out zo snel mogelijk opgelost is en alles weer normaal is, dat jij je weer normaal voelt?

Ik, Goudje Haadsma MSc Psychologe en burn-out coach, neem je graag aan de hand met dit e-book. Ik heb ontzettend veel kennis van burn-out, door opleiding (oa psychologie), ervaring als coach en running therapeut, én als ervaringsdeskundige.

Burn-out voelt als een dropping in een donker bos, zonder kompas en zaklamp. En zonder Google maps. Het is eng, eenzaam en donker…

Maar herstel, écht duurzaam herstel, is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om er veel beter uit te komen. In deze Gids neem ik je mee aan de hand, wijs ik je de weg. En vertel ik je een eerlijk verhaal, want ja, de weg naar herstel is niet gemakkelijk, er zijn geen tips en trucjes die je 1-2-3 helpen. Maar er zijn wel degelijk stappen te nemen, er is wel degelijk een pad dat leidt naar herstel.

Bestel dé Burn-out Gids is slechts 14,95 9,50 en je kunt direct beginnen met lezen en herstellen.

In deze gids leer je:

…Wat burn-out nu eigenlijk is

…Welke stap je écht moet nemen om te herstellen (en geloof me, deze stap wordt bijna altijd overgeslagen)

…Beter te luisteren naar je lichaam

…Hoe je je gedachten weer de baas wordt

…Hoe jij weer de regie over jouw leven terug krijgt

…Hoe je je eigenwaarde terugkrijgt.

…Herstellen van burn-out, écht herstellen

 

We gaan het niet alleen hebben over de theorie, maar:

…je wordt steeds uitgedaagd met oefeningen, zodat je inzicht krijgt in jouw burn-out, jouw lijf, jouw gedachten.

…je leest ervaringen van anderen, zodat je leert dat je niet alleen bent.

…je krijgt een eerlijk verhaal

…je krijgt alle ruimte om te doen wat goed voor jou is, wat bij jou als mens past, én bij jouw situatie

 

Met dit e-book zet je de eerste en belangrijkste stappen naar burn-out herstel.

boek burn-out

Over Goudje als burn-out coach:

Wat ik prettig vond aan Goudje is het feit dat je alles aan haar kunt vertellen zonder daarbij het gevoel te hebben dat je veroordeeld wordt. Het is erg prettig om een klankbord te hebben als je overprikkeld bent. Tijdens de sessies heb ik vooral de praktische handvatten en de oefeningen die we in de natuur deden als erg waardevol ervaren. Juist het ‘doen’ met je lijf heeft mij meerdere malen geholpen om uit mijn hoofd te komen. Hierdoor ging ik meer voelen dan denken waar mijn grenzen lagen of welke emoties en behoeften ik had op dat moment. Ben je overspannen of zit je in een burnout dan is dit zeker aan te bevelen. Het heeft mijn in ieder geval geholpen om beter voor mezelf te zorgen en mijn eigen grenzen te leren kennen.

Inge, 27

Over de schrijver: Goudje Haadsma

Ja hoi, hallo, ik ben Goudje Haadsma. Psycholoog MSc, burn-out coach en running therapeut. De afgelopen 6 jaar heb ik mij volledig gespecialiseerd in burn-out en heb ik heel veel mensen geholpen bij hun herstel. Dit doe ik op een misschien wat bijzondere manier: namelijk buiten. Met onze voetjes in de klei. We wandelen of hardlopen. Maar we praten vooral veel: om inzicht te krijgen, om te leren, om te herstellen. Altijd 1 op 1.

Ik put daarbij (en dus ook voor dit e-book!) uit mijn studie psychologie, mijn ervaring als coach en uit mijn eigen ervaring met burn-out en depressie.

Ik schreef dit e-book omdat er zo ontzettend veel informatie is op internet, dat je door de bomen het bos vaak niet meer ziet. Bovendien is -gratis- informatie vaak best platgeslagen en daardoor niet volledig. Nogmaals: herstellen van burn-out doe je niet met een 1-2-3 stappenplan of 10 tips van een blog. Met dit e-book vertel ik een eerlijk én waardevol verhaal. Zodat je echt weet waar je aan toen bent, zodat je éht kunt herstellen. Want dat laatste is mogelijk, ook voor jou!

cursus beter slapen slaapcoach

Bestel dé Burn-out Gids voor maar 14,95 9,50 . Je kunt direct beginnen met lezen!

Over Goudje als burn-out coach:

Voordat ik coaching en running therapie bij Goudje ging doen, zat ik veel in mijn hoofd en was ik eigenlijk de connectie met mijn lichaam kwijt. Goudje heeft mij echt geholpen om beter naar mijn lichaam en mijn gevoel te luisteren en minder in mijn hoofd te zitten. Ik heb weer veel meer energie en heb de grip op mijn leven weer terug. Waar ik eerst mijn enthousiaste en vrolijke kant kwijt was geraakt, heb ik die nu met hulp van Goudje weer helemaal terug gevonden!

Karlijn

Heb je een vraag?

12 + 12 =