fbpx
trainingsschema hardlopen beginners

Trainingsschema voor beginnende hardlopers

Wil je graag beginnen met hardlopen, maar heb je geen idee hoe en waar je moet beginnen? In dit uitgebreide trainingsschema voor beginnende hardlopers vind je niet alleen het schema zelf voor de komende 10 weken, maar ook een handleiding ‘beter naar je lichaam luisteren‘ tijdens het hardlopen, hierin onthullen we onze unieke methode die we in al onze coaching gebruiken! Dit trainingsschema voor beginnende hardlopers richt zich niet alleen op sneller, verder, beter, maar juist op meer ontspanning en meer plezier tijdens en na het hardlopen. 

Realistisch en goed vol te houden

Als beginnende hardloper wil je misschien te hard van stapel lopen, maar het is veel duurzamer om een realistisch hardloopschema aan te houden. Je gaat twee of drie keer per week hardlopen en kiest er een andere vorm van beweging naast, als je wilt. Denk aan wandelen, yoga, bootcamp of boksen (wat je maar wilt dus!). Download het trainingsschema voor beginnende hardlopers en begin vandaag nog!

Connect & Run

Dit schema sluit volledig aan bij het hardloopprogramma ‘Connect & Run’. Hèt online hardloopprogramma waarbij je in 10 sessies ontspannen leert hardlopen, zodat je het langer volhoudt, meer plezier hebt en beter naar je eigen lichaam leert luisteren. Je krijgt begeleiding tijdens het hardlopen van coach en running therapeut Goudje.

gratis trainingsschema voor beginners

Hoi, ik ben Goudje, Coach en running therapeut van Run Free Online. Ik ga heel eerlijk met je zijn: ik moet best even slikken om dit trainingsschema en met name de unieke methodes die ik hierin ‘onthul’ gratis weg te geven. Maar ik ben er ook van overtuigd dat hardlopen leuk en plezierig moet zijn, zodat je er het maximale uit kunt halen. Met het maximale bedoel ik: ontpanning, plezier, conditie en ‘gelukshormoontjes’. Leren hardlopen, zonder de hele tijd bezig te zijn met prestatie (snelheid, tijd, afstand, etc.) is zooo veel fijner! Veel plezier met het hardloopsschema. En wil je meer uit het schema halen of vind je het lastig om zelfstandig hard te lopen (been there…)? Bestel dan Connect & Run erbij.

Op de hoogte blijven? Op social media delen we nog veel meer inspiratie en motivatie! Volg ons: