fbpx

Gratis trainingsschema

 

In 10 weken ontspannen hardlopen

Je moet al genoeg presteren in je leven, hardlopen zou ontspannend mogen zijn.

Maar:

Als je wilt beginnen met hardlopen, leg je vaak de druk al (te) hoog. Ik, Goudje Haadsma -Running therapeut en burn-out coach-  wil je juist leren ontspannen hardlopen, tijdens én na het hardlopen.

Dit trainingsschema:

>> Helpt bij ontspannen en verantwoord hardlopen

>> En luisteren naar je lichaam, in plaats van naar de klok of je hartslag meter.

>> Is realistisch en haalbaar voor íedereen!

gratis trainingsschema voor beginners

Je coach

Hoi, ik ben Goudje, Coach en running therapeut van Run Free Online. Ik ga heel eerlijk met je zijn: ik moet best even slikken om dit trainingsschema en met name de unieke methodes die ik hierin ‘onthul’ gratis weg te geven. Maar ik ben er ook van overtuigd dat hardlopen leuk en plezierig moet zijn, zodat je er het maximale uit kunt halen. Met het maximale bedoel ik: ontpanning, plezier, conditie en ‘gelukshormoontjes’. Leren hardlopen, zonder de hele tijd bezig te zijn met prestatie (snelheid, tijd, afstand, etc.) is zooo veel fijner! Veel plezier met het hardloopsschema. 

Connect & Run is me heel goed bevallen! Ik kom er echt mee tot rust en ‘uit mijn hoofd’. Ook vind ik de hardlooptips heel handig. Eerder vond ik hardlopen vooral heel zwaar, maar nu lukt het me om relaxter te lopen, mijn conditie is verbetert en ik heb daadwerkelijk lol is het hardlopen. Hierdoor houd ik het ook op de lange termijn vol. Echt een aanrader!

Lorraine

Op de hoogte blijven? Op social media delen we nog veel meer inspiratie en motivatie! Volg ons: