fbpx
hardlopen tegen stress

Leer ontspannen (door) hardlopen in 10 weken

 Ademhaling, plezier, techniek en luisteren naar je lichaam

 

Word ook een ontspannen hardloper!

Je denkt misschien dat hardlopen saai, zwaar of onplezierig is. Voeg daar een beetje prestatiedruk aan en het is niet goed meer vol te houden. Maar hardlopen is zo goed voor je mentale en fysieke gezondheid! En hardlopen met Connect & Run is juist heel goed vol te houden, voor iedereen, dus ook voor jou! Ook als je op dit moment totaal geen conditie hebt. 

De basics van Connect & Run:

♥ Hardlopen is super gezond

♥ Je krijgt er een sterk en fit lichaam van

♥ Minder stress, meer ontspanning

♥ Meer zelfvertrouwen

♥ Genieten van buitenlicht en buitenlucht

♥ Lekker in beweging, zonder prestatiedruk en perfectionisme

♥ Loop je hoofd leeg

♥ Focus op ademhaling en een fijne, ontspannen techniek

♥ Een moment voor jezelf

Slechts 25,-

>>>>en dat is inclusief realistisch trainingsschema, handig logboek en natuurlijk de audio-lessen! Alles voor 10 weken🎈

Deelnemers gingen je al voor

Connect & Run bevalt super goed! Ik kom er echt mee tot rust en ‘uit mijn hoofd’. Ook vind ik de hardlooptips heel handig. Eerder vond ik hardlopen vooral heel zwaar, maar nu lukt het me om relaxter te lopen, mijn conditie is verbetert en ik heb daadwerkelijk lol is het hardlopen. Hierdoor houd ik het ook op de lange termijn vol. Echt een aanrader!

Lorraine, 36

online coach stress

Goudje, (online) coach van Run Free Online

Zelf haal ik inmiddels veel voldoening uit het hardlopen, ik vind het leuk en het werkt voor mij goed tegen stress. Dit is niet altijd zo geweest, eerder wilde ik altijd sneller en verder, beter zijn dan de rest. Als me dat niet lukte, stopte ik weer, met als gevolg dat ik het gevoel had dat ik faalde. Toen ik alle onhaalbare trainingsschema’s losliet en mij horloge thuisliet, werd het hardlopen pas echt leuk! Ik leerde te luisteren naar mijn lichaam, keek veel meer om me heen en ik kwam ontspannen, maar voldaan thuis!

Ontspannen (door) hardlopen

Uiteindelijk maakte ik van hardlopen zelfs deels mijn beroep: ik werd running therapeut. Dagelijks coach ik mensen met burn-out en veel stress naar een fijner leven, doormiddel van oa hardlopen. Om nog veel meer mensen te helpen, bundelde ik deze kennis en ervaring in dit online hardloopprogramma: Connect & Run.

In 10 weken leer je (weer) hardlopen: techniek, ademhaling, doorzetten of even rustig aan doen, luisteren naar je lichaam en in het hier en nu hardlopen. Connect & Run is laagdrempelig: je kunt het doen waar en wanneer jij wilt. Het enige dat je hoeft te doen is je schoenen aantrekken, je oordoppen connecten en gaan!

Connect & Run op een rijtje:

✅10 weken, 10 sessies

✅Coaching tijdens het hardlopen, dmv audio

✅Coaching van een ervaren running therapeut

✅Een handig trainingsschema (voor beginners)

✅En een logboek

✅Een betere ademhaling

✅Een fijne hardlooptechniek

✅Een goeie conditie

✅De mogelijkheid dat je hardlopen leuk gaat vinden 😉

✅Alles voor slechts 25,-

Luister nu!

Hoe klinkt dat dan? Tijdens het hardlopen moedigt Goudje je aan, inspireert en informeert ze je. Luister nu naar een aantal fragmenten uit sessie 1:

“Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen”

Reacties op social media:

Nog meer informatie:

Bekijk de video:

Elke week een nieuwe sessie

In je eigen account vind je een trainingsschema (voor beginners), instructies en elke week een nieuwe audio sessie:

hardlopen tegen stress

Wat anderen zeggen

Dankzij Connect & Run en Goudje ben ik erachter gekomen dat hardlopen zoveel meer is dan een manier om af te vallen. Ik heb (helaas!) veel tijd en energie verspild aan alles zo goed mogelijk doen: afvallen, zo snel mogelijk, zo vaak mogelijk, etc. Nu hoeft dat niet meer en wat blijkt: het is veel leuker en ik hou het gewoon goed vol, tijdens het hardlopen, maar ook kijk ik elke keer uit naar mijn eigen hardloopmomenten. Het klinkt misschien corny, maar Connect & Run heeft me echt de weg naar zelfliefde gewezen.

Marjo, 24

Ik wist best dat hardlopen en bewegen in de buitenlucht goed voor me zou zijn, maar ik zat gewoon liever op de bank ;). Nu ik een aantal weken bezig ben met Connect & Run begin ik echt te begrijpen en te voelen wat hardlopen voor mijn gezondheid (fysiek en mentaal!) doet: ik krijg echt zelfvertrouwen, voel me meer ontspannen (tijdens en na het lopen) en ik ben er even uit, wat in deze gekke tijden ook echt lekker is. Bovendien begin ik me echt fitter te voelen. En na het hardlopen zit die bank nog veel lekkerder;). Aanrader!

Naomi, 40

Reacties op social media:

FAQ

Heb je nog vragen? Kijk even of jouw vraag hieronder tussen staat (klik op het plusje voor je antwoord):

Vraag: Is Connect & Run geschikt voor beginners?

Absoluut! Je kunt Connect & Run inzetten voor elk niveau en dus ook voor beginners. Je begint met een techniek instructie en je bepaalt helemaal zelf op welk tempo je wilt lopen, hoe vaak je wilt wandelen, etc. Uiteraard wordt dit tijdens de sessies precies uitgelegd. Je leert luisteren naar jouw lichaam. Je krijgt ook een beginnersschema dat als handvat kan bieden.

Vraag: Is Connect & Run ook voor de gevorderde loper?

Zeker! Je leert op een ‘andere’ meer ontspannen manier lopen. Merk je dat je vaak vooral bezig bent met presteren of dat je eigenlijk te weinig ontspanning haalt uit het lopen? Connect & Run begeleidt je om meer plezier te halen uit het lopen. Je begint met een techniekinstructie. Tijdens de sessies ligt de nadruk echt op leren luisteren naar je lichaam en niet naar je hartslag meter en je horloge ;).

Wat kost Connect & Run?

Connect & Run kost 25,-. Je krijgt:

Je eigen account met 10 begeleide hardloopsessies (audio/podcast)

Een trainingsschema

Instructies voor bijvoorbeeld de hardlooptechniek

✅Maar het belangrijkste: een goede conditie, een betere connectie met je lichaam, een betere relatie met sporten, meer zelfvertrouwen, minder stress.

Vraag: is het een eenmalige uitgave of gaat het om een abonnement?

Je betaalt eenmalig en krijgt dan toegang tot 10 sessies, die je streamt, het gaat dus niet om een abonnement. De sessies kun je bijvoorbeeld wekelijks volgen, je hebt hier onbeperkt toegang toe. Je kunt de sessies afspelen zovaak als je wilt.

Is hardlopen wel gezond?

Hardlopen zou slecht zijn voor je gewrichten en je knieën, hardlopen is een erg blessure gevoelige sport. Deze stellingen krijgen we best vaak te horen. Natuurlijk heb je kans op een blessure als je gaat sporten, maar als je gezond bent (en wilt worden) én je bouwt eht rustig op, dan verklein je de kans op blessures. Blessures komen met name voor als je te hard van stapel loopt, te weinig hersteltijd neemt en niet luistert naar je lichaam. Connect & Run is er juist op gericht dat je beter naar je lichaam gaat luisteren en niet te hard van stapel loopt. Je spieren worden sterker en soepeler, je conditie verbetert en hardlopen is goed voor je hart, longen en hersenen. Daarnaast is rustig hardlopen heel erg goed tegen stress. Lees hier meer over hardlopen en gezondheid.

1 + 1 =